Dagelijks groupage transport van en naar de Elzas (Frankrijk)

Dagelijks groupage transport van en naar de Elzas (Frankrijk)

Dé transporteur naar de Elzas - FR

A. de Wit Transport B.V. is gevestigd in het Westland, in de directe omgeving van Bloemenveiling Flora Holland, en verricht dagelijks groupage transport van bloemen en planten van en naar de Elzas in Frankrijk. Met name Strasbourg, Colmar, Mulhouse, Belfort en directe omgeving.

Onze specialiteit is het vervoeren van bloemen en planten, echter is er op aanvraag ook ander (gekoeld) transport mogelijk.

Wij hebben de mogelijkheden om zowel ’s nachts als overdag te leveren.

De kosten voor transport zijn afhankelijk van de bestemming en de omvang van de vracht, zodat wij elke relatie transportservice op maat kunnen bieden.

Wilt u van onze service gebruik maken, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

A. de Wit Transport B.V. toen en nu

De heer A.L.P. de Wit is in 1973 begonnen als Importeur en Exporteur van Bloemen en Planten naar Duitsland, met name Berlijn. Hij heeft dit jaren met plezier gedaan maar was toch opzoek naar een nieuwe uitdaging. In 1979 zag hij een nieuwe uitdaging om de export te verbreden met Frankrijk, met name de Elzas. In 2003 heeft hij besloten om te stoppen met de export en zich volledig te richten op het groupage vervoer naar de Elzas in Franrkrijk. Hij is begonnen met twee vrachtwagens en twee personeelsleden en reed hier zelf ook nog met regelmaat mee. Nu zijn we gegroeid tot een wagenpark van 10 vrachtwagens (vier combi’s en zes trailers) en 14 personeelsleden.
In 2014 is het bedrijf een Familiebedrijf geworden, met vader nog aan het roer ondersteund door zijn drie dochters!

Lees meer
oude vrachtwagen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Wij staan u graag te woord. Bel 0174 - 514 908